Bemutatkozás

Bemutatkozás

Gárty Kft.- Fókuszban a klíma

Mai modern világunkban szeretjük körülvenni magunkat praktikus, hasznos dolgokkal, melyek a mindennapokban hozzájárulnak komfortérzetünk megteremtéséhez. Az egykor luxuscikknek számító klímaberendezések, ma már bárki számára elérhetőek, megfizethetőek. Gondolhatunk a tikkasztó, forró nyári napokra, vagy a hűvös téli estékre, minden esetben egy valami hiányzik…a kellemes, és optimális hőmérséklet. Miért ne változtatna ezen?

Mi azért dolgozunk, hogy segítsünk Önnek a gondolat megszületésétől a megteremtésig.

Szombathelyi székhelyű cégünk  1996 óta, a legmagasabb színvonalon igyekszik kiszolgálni partnerei igényeit a Dunántúl egész területén, legyen szó akár lakossági felhasználásról, akár ipari méretű kivitelezésről.

 A légkondicionálók forgalmazása mellett, foglalkozunk split klímák telepítésével, beüzemelésével, valamint hőszivattyúk és ipari hűtések tervezésével, szerelésével, karbantartásával,légtechnikai rendszerek telepítésével egyaránt. 

 

Elképzeléstől a megvalósításig

Minden jó munka a biztos alapokkal kezdődik. Fontosnak tartjuk, hogy az Ügyfél igényeit pontosan feltérképezzük, előzetesen felmérjük a helyszínt, és együtt találjuk meg a legoptimálisabb megoldást. Az esztétikus és praktikus elhelyezés mellett elengedhetetlen a szükséges technikai lépések betartása, melyet tapasztalt, jól felkészült munkatársaink naprakész műszaki tudása biztosít. Az üzembe helyezést követően természetesen a rendszeres kontrollokat, karbantartásokat is elvégezzük, biztosítva ezzel a berendezés zavartalan, környezetkímélő és hibátlan működését.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje személyre szabott árajánlatunkat!

Elérhetőségek

Gárty Kft.

9700 Szombathely,
Paragvári út. 82
Mobil:
+36(70) 312 0501
E-mail:
garty@klimaszereles.hu
Gárty Kft. - Magyar